Pohovani oslić

Pohovani oslić
Fotografije: Elena Stefanova Jordanova
1 / 4
12/10/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema10 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno20 min.
Porcije3
"Miriše na čašu uza..."

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite file na tanke štapiče i posolite. Možete lagano da ga zamrznete, tako se lakše seče.

U dubokom tanjiru umutite jaja sa prstohvatom soli, a u drugi tanjir sipajte brašno.

U veliku posudu sipajte kornfleks i lagano ga izmrvite. Sipajte ulje u tiganj i stavite da se ugreje.

Pohujte ribu prvo u brašno, posle u jaja i na kraju lepo uvaljajte u kornfleks.

Pržite sa obe strane dok ne dobije zlatnu boju i servirajte sa limunom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni: