Pohovani Jezik

Otkrij 21 recept iz naših kolekcija za: Pohovani Jezik
Pohovani jezikPohovani jezikU posoljenu vodu stavljamo da se skuva jezik. Možete da koristite teleći ili svinjski kako vam se sviđa....
Pohovani jezikPohovani jezikSkuvajte svinjski jezik dobro u ekspres loncu oko 2 sata....
Pohovan svinjski jezikPohovan svinjski jezikPohovan svinjski jezik servirati uz garnirung od krompir salate, pečenih ili prženih krompirića, ili uz garnirung po izboru....
Jezik, pohovan u mekanoj smesiJezik, pohovan u mekanoj smesiStavite jezik da se kuva u blago posoljenoj vodi. Kad bude gotov, oljuštite ga i isecite na tanke komade....
Jezik sa povrćemJezik sa povrćemGotov jezik se oljušti i iseče na kriške. Šargarepe, tikvice, paprike, celer i luk takođe se iseku na sitno....
Jezik u maslacuJezik u maslacuOpran jezik zajedno sa 2 litra vode se kuva u ovorenom ekspres loncu. Ostavite da provri i skidajte penu....
Dinstani teleći jezikDinstani teleći jezikU dinstano povrće dodajte nasečeni jezik, 250 ml od bujona u kome se jezik kuvao, vino i lovorov list....
Pohvani kačkavalj sa prilogom od pohovanih paprikaPohvani kačkavalj sa prilogom od pohovanih paprikaZa to vreme pripremamo crvene paprike za pohovanje, prvo ocedimo vodu, osušimo dobro ubrusom....
Pohovani punjeni cvetovi od tikvica i pohovane bebi tikvicePohovani punjeni cvetovi od tikvica i pohovane bebi tikviceIsecite mlade (bebi) tikvice po dužini na srednje debele trake i posolite ih. Ostavite na kratko da puste vodu, nakon čega ih pohujete, potapajući...
Jezik na lovački načinJezik na lovački načinU šerpu u blago posoljenu vodu stavite jedan lovorov list i nekoliko zrna bibera, skuvajte jezik dok ne bude gotov (60-90 minuta)....
Klasični keksići mačji jezikKlasični keksići mačji jezikKlasični mačji jezici su gotovi, kada po krajevima porumene....
Keksići tip mačiji jezikKeksići tip mačiji jezikPomešajte sve navedene sastojke, priprema oduzimane više od 2 minuta, za to vreme ugrejte rernu na 180 stepeni. Pripremite veliki pleh u koji...

Rejting

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: