Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Pohovani Jezik

Otkrij 21 recept iz naših kolekcija za: Pohovani Jezik
Pohovani jezikPohovani jezikU posoljenu vodu stavljamo da se skuva jezik. Možete da koristite teleći ili svinjski kako vam se sviđa....
Pohovani jezikPohovani jezikSkuvajte svinjski jezik dobro u ekspres loncu oko 2 sata....
Pohovani teleći jezikPohovani teleći jezikGotovi pohovani delikates može da se servira na kanapeu od povrća....
Pohovan svinjski jezikPohovan svinjski jezikPohovan svinjski jezik servirati uz garnirung od krompir salate, pečenih ili prženih krompirića, ili uz garnirung po izboru....
Jezik, pohovan u mekanoj smesiJezik, pohovan u mekanoj smesiStavite jezik da se kuva u blago posoljenoj vodi. Kad bude gotov, oljuštite ga i isecite na tanke komade....
Teleći jezik pohovan u pivu sa sotiranim krompiromTeleći jezik pohovan u pivu sa sotiranim krompiromJezici se iskeu na pola po dužini. Svako parče se potapa u smesu za pohovanje od piva i prži se....
Želirani svinjski jezikŽelirani svinjski jezikNakon što se jezik dobro želirao kalup se potapa na sekund u vruću vodu i želirani jezik se odmah okreće na poslužavnik. Prijatno!...
Jezik u maslacuJezik u maslacuOpran jezik zajedno sa 2 litra vode se kuva u ovorenom ekspres loncu. Ostavite da provri i skidajte penu....
Jezik sa povrćemJezik sa povrćemGotov jezik se oljušti i iseče na kriške. Šargarepe, tikvice, paprike, celer i luk takođe se iseku na sitno....
Dinstani teleći jezikDinstani teleći jezikU dinstano povrće dodajte nasečeni jezik, 250 ml od bujona u kome se jezik kuvao, vino i lovorov list....
Pohovani punjeni cvetovi od tikvica i pohovane bebi tikvicePohovani punjeni cvetovi od tikvica i pohovane bebi tikviceIsecite mlade (bebi) tikvice po dužini na srednje debele trake i posolite ih. Ostavite na kratko da puste vodu, nakon čega ih pohujete, potapajući...
Pohovane tikvice sa suvom smesom za pohovanjePohovane tikvice sa suvom smesom za pohovanjeBrze i jednostavne pohovane tikvice sa suvom smesom za pohovanje....

Rejting

4
Ukupno glasalo: 2
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni: