Šnicle u vatrostalnoj posudi

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj67503
04/12/2017
"Iako je fotografija autorke malo neuspešna, ove šnicle sa kiselim krastavčićima i topljenim sirom se spremaju mnogo lako i mnogo su ukusne"
Priprema30 min.
Kuvanje80 min.
Ukupno110 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 233
  • Pregledi tokom meseca26
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isečene šnicle istucamo i začinimo solju i biberom. Kisele krastavčiće sečemo na kružiće, kačkavalj narendamo, a topljeni sir sečemo na parčiće.

U vatrostalnoj posudi počinjemo da ređamo šnicle, na njih stavljamo kisele krastavčiće, topljeni sir i posipamo kačkavaljem.

Tako ponavljamo dok se ne istroše šnicle, završavajući kačkavaljem odozgo. Sipamo oko 200 ml vode, stavljamo poklopac na posudu i stavljamo u rernu da se peče na 200 stepeni bar 60 minuta.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar