Bonapeti.rs»Recepti»Glavna jela»Pečeni krompir»Krompir u vatrostalnoj posudi

Krompir u vatrostalnoj posudi

Desislava DonchevaDesislava Doncheva
Kuvar
10736298
Krompir u vatrostalnoj posudi
Fotografije: tsvetoslava kirkova
1 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
25 min.
Ukupno
45 min.
Porcije
3
"Toliko lako, toliko ukusno"

Potrebni sastojci

  • krompir - 1 kg
  • luk - 2 glavice
  • ulje - pola šolje
  • biber - 1 kašičica
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Oljuštimo, operemo i isečemo krompir na krugove.

Očistimo luk, sečemo ga na krupno. U odgovarajućoj posudi pomešamo krompir, luk i ulje.

Solimo prema ukusu i mešamo s biberom. Sipamo u vatrostalnu posudu i zapečemo jelo u jakoj rerni.

Po želji dok je krompir topao, posipamo ga narendanim kačavaljem i zelenišem.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: