Lagana pasirana pileća supa

03/01/2018
"Specijalan predlog za obožavaoce pileće supe - isti ukus, ali u jednoj interesantnijoj, pasiranoj varijanti "
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano249
  • Pregledi tokom meseca8
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • krompir - 4 komada, srednje veličine
  • pileći bataci - 2 komada
  • šargarepa - 2 komada
  • maslac - 50 g
  • so
  • biber
  • peršun
* merne jedinice

Način pripreme

Skuvajte pileće batake i odvojite ih od kosiju.

Oljuštite krompir i očistite šargarepu. Operite ih i isecite na komade. Prelijte vodom i kuvajte dok ne budu gotovi.

Začinite solju. Dodajte maslac i pasirajte dok ne dobijete homogenu smesu.

Ponovo stavite šerpu na vatru, sipajte još tople vode, dok ne dobijete željenu gustinu. Dodajte pileće meso i kuvajte ponovo.

Gotovu supu začinite biberom i peršunom.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti