Zapečene makarone sa kobasicom

25/01/2018
"Otkrili smo još jedan ukusan dodatak makaronama i žurimo da ga podelimo sa vama "
Priprema15 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno45 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 579
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice9
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Skuvajte makarone u vodi sa malo soli, prema uputstvu na pakovanju.

Ugrejte maslinovo ulje u tiganju, stavite luk i pržite ga dok ne omekša.

Isecite salamu i dodajte je, pržite dva minuta i skinite sa vatre.

Ocedite makarone i pomešajte ih sa smesom od luka.

Umutitejaja sa svežim mlekom i začinite po ukusu. izrendajte kačkavalj i dodajte ga u smesu od jaja.

Promešajte i sipajte u pleh sa makaronama.

Stavite u ugrejanu rernu na 180 stepeni 30 minuta, dok ne budu gotove.

Kobasicu i makarone možete da koristite po vašem izboru, može bilo koja pasta, salama, kobasica, čak i meso.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar