Domaći sladoled bez jaja

Катарина КнежевићКатарина КнежевићPočetnik
01/07/2018
"Takvi smo mi, nalazimo savršen recept za domaći sladoled bez jaja i žurimo da ga podelimo sa vama "
Priprema20 min.
Ukupno20 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano693
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • kondenzovano mleko - 400 g, iz konzerve
  • pavlaka - 35 % - 2 šolje
  • vanla - 2 komada
  • toping od jagode
* merne jedinice

Način pripreme

Stavimo pavlaku u duboku posudu i umutimo na sneg.

U drugu posudu staljamo kondnzovano mleko, koje smo pomešali sa vanilom.

Pavlaku i kondenzovano mleko pomešamo uz pomoć kašike ili spatule.

Gotovu smesu sipamo u odgovarajuću posudu da se zamrzne.

Stavljamo u komoru i ostavljamo da se potpuno ne zamrzne.

Serviramo u čaši, posut topingom od jagode.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar