Катарина Кнежевић

Džedaj
Moj ZidRecepti1ČlanciSavetiKomentari21Moje temeKomentari na Temu na ForumuO meniPošalji porukuPoeni289
Катарина Кнежевићje dodao/la komentar: Sunčanicapre 7 g.
Sunčanica11.05.2017Najukusnija pečurka! :)
Катарина Кнежевићje glasao/la za: Altan Tatlasi (Zlatan kolač)pre 7 g.
Altan Tatlasi (Zlatan kolač)15.01.2018
Катарина Кнежевићje glasao/la za: Stevijapre 7 g., pre 7 g.
Stevija02.11.2017
Anonimanje objavio/la na zidu: pre 7 g., pre 7 g. Draga Katarina,
U vezi sa receptom za tortu sa 3 cokolade, mozete li mi molim Vas precizirati koliko keksa tacno ide I koliko gr zelatina u filove? Hvala unaprijed.- Катарина КнежевићA ako mislite na Sočnu tortu sa tri čokolade, onda oko 300-340 g keksa, ttreba da dobijete koru koja se mrvi, a što se tiče želatina po 15 g za svaki fil :)Sviđa mi seOdgovor
- Катарина КнежевићDraga, ako mislite na tortu Tri boje čokolade, u filove ide po jedna kesica želatina, kesica je obično od 10 g, a u koru ide 100 g keksa. Pozdrav!Sviđa mi seOdgovor
Anonimanje objavio/la na zidu: pre 7 g. Draga Katarina,
U vezi sa receptom za tortu sa 3 cokolade, mozete li mi molim Vas precizirati koliko keksa tacno ide I koliko gr zelatina u filove? Hvala unaprijed.- Катарина КнежевићA ako mislite na Sočnu tortu sa tri čokolade, onda oko 300-340 g keksa, ttreba da dobijete koru koja se mrvi, a što se tiče želatina po 15 g za svaki fil :)Sviđa mi seOdgovor
- Катарина КнежевићDraga, ako mislite na tortu Tri boje čokolade, u filove ide po jedna kesica želatina, kesica je obično od 10 g, a u koru ide 100 g keksa. Pozdrav!Sviđa mi seOdgovor
Катарина Кнежевићje glasao/la za: Blagvapre 7 g.
Blagva23.10.2017
Катарина Кнежевићje glasao/la za: Zimska Panjevčicapre 7 g.
Zimska Panjevčica26.10.2017
Anonimanje objavio/la na zidu: Катарина Кнежевићpre 7 g., pre 7 g. Draga Katarina,
U vezi sa receptom za tortu sa 3 cokolade, mozete li mi molim Vas precizirati koliko keksa tacno ide I koliko gr zelatina u filove? Hvala unaprijed.- Катарина КнежевићA ako mislite na Sočnu tortu sa tri čokolade, onda oko 300-340 g keksa, ttreba da dobijete koru koja se mrvi, a što se tiče želatina po 15 g za svaki fil :)Sviđa mi seOdgovor
- Катарина КнежевићDraga, ako mislite na tortu Tri boje čokolade, u filove ide po jedna kesica želatina, kesica je obično od 10 g, a u koru ide 100 g keksa. Pozdrav!Sviđa mi seOdgovor
Катарина Кнежевићje skuvao/la: Preliveni kolačpre 7 g.
Preliveni kolač19.01.2018
Tanja Radmanovacje glasao/la za: Gulaš - Nacionalni specijalitet Mađarskepre 7 g.
Gulaš - Nacionalni specijalitet Mađarske23.06.2017