Predjelo sa belim lukom i jajetom

25/04/2017
"U sezoni gripa i nazeba, probajte ovaj ukusni lek!"
Priprema15 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno25 min.
Porcije1
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano347
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Jaje skuvajte, oljuštite i narendajte zajedno sa kačkavaljem i sirom u posudu.

Čenove belog luka oljuštite i ispresujte, dodajte ih u posudu sa začinima, biberom, karijem, kiselim mlekom, posolite i promešajte viljuškom.

Peršun operite i naseckajte sitno, dodajte ga u smesu i ponovo promešajte. Možete dodati i druge začine po vašoj želji.

Sipajte u plitak tanjir i poslužite predjelo od belog luka sa čeri paradajzom i peršunom.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija