Predjelo sa sitnim sirom (vurdom) i belim lukom

16/06/2017
"Najbrže predjelo, odgovarajuće uz svako piće i za svaki povod "
Priprema10 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno25 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano213
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U ugrejan tiganj stavljamo maslac u njega dodajemo sitan sir (vurdu) i mešamo dok se ne dobije homogena smesa. Dodajemo kačkavalj i jaja, ostavljamo na vatri dok ne bude gotovo, periodično mešamo.

Ako sitan sir nije slan, kad jelo bude gotovo, dodajemo so i iseckane čenove belog luka. Stavljamo u odgovarajući tanjir i začinimo alevom paprikom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar