Panakota od vanile sa musom od avokada

25/05/2017
"Želite li da zajedno probamo ovu raskošnu panakotu? Ili ćete je pojesti sami "
Priprema15 min.
Kuvanje5 min.
Ukupno20 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano683
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting-

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U šerpici ugrejte sveže mleko i pavlaku, ali da ne provre. Dodajte mes i vanilu, dobro promešajte i skinite sa vatre. Dodajte želatin, koji ste prethodno potopili u 50 ml hladne vode.

Mešajte dok se želatin ne istopi. Podelite smesu u čašice i ostavite da se ohladi na sobnoj temperaturi. Nakon toga čašice stavite u frižider.

Oljuštite avokado i stavite ga u blender. Dodajte mleko i šećer. Pasirajte dok se masa ne ujednači. Sipajte smesu u posudu i dodajte umućenu pavlaku.

Promešajte pažljivo i smesu sipajte u špric za tortu. Kada se panakota stegne u frižideru, ukrasite je musom od avokada i čokoladnim mrvicama ili rendanom čokoladom.slični recepti ovde

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija