Bonapeti.rs»Odabrane Kolekcije»Pileći Bataci u Medu
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Pileći Bataci u Medu

Pileći Bataci u Medu

Otkrij 24 recepta iz naših kolekcija za: Pileći Bataci u Medu
Punjeni pileći bataciPunjeni pileći bataciZavisi od starosti pileta. Punjeni pileći bataci mogu se služiti topli i hladni. Hladno se lepše može seći....
Očaravajući pileći bataciOčaravajući pileći bataci
Prvo se oprani bataci namažu dobro začinom za pile i ostavljaju u frižideru dok se spremaju luk i pečurke....
Začinjeni pileći bataciZačinjeni pileći bataci
Batake začiniti gotovim začinom za gurmansku piletinu i odložiti sa strane....
Sočni pileći bataciSočni pileći bataci
Bataci se operu dobro i mariniraju se 3-4 sata, dok se s vremena na vreme promešaju....
Prženi pileći bataciPrženi pileći bataci
Bataci se operu dobro i ostavljaju se da se dobro iscede....
Pileći bataci u multikukeruPileći bataci u multikukeru
Pileće batake operemo i stavljamo u posudu multikukera, posipamo začinima i sipamo ulje....
Pileći bataci u kukeruPileći bataci u kukeru
Pileći bataci u kukeru su gotovi....
Pileći bataci na pirinčuPileći bataci na pirinču
Zaseći batake na par mesta. Batake prodinstati sa lukom. U činiju staviti kečap, čili sos, paradajz pastu i limunov sok. Premazati batake....
Marinirani pečeni pileći bataciMarinirani pečeni pileći bataci
Batake stavite u marinadu i uvaljati cele batake. Prekriti i stavite u frižider da odstoji 1 h....
Pileći bataci sa graškomPileći bataci sa graškom
U posudi za pečenje se pomešaju grašak sa prazilukom isčenim na kolutove, ulje, začini i paradajz. Promeša se dobro. Meso se zaćini biberom, solju...
Pileći bataci na pečurkamaPileći bataci na pečurkama
Batake posolite i pospite biberom. Pečurke nasecite na krupnije komade i poređajte ih na dno pleha....
Pileći bataci sa pistaćijemPileći bataci sa pistaćijem
Odsecite krajeve bataka, gde se nalazi hrskavica. Skuvajte batake oko 15 minuta u vodi u kojoj ste dodali majčinu dušicu. Sameljite pistaći....

Rejting

4.5
Ukupno glasalo: 2
51
41
30
20
10
Oceni: