Ovaj recept su komentarisali

Anonimni
Anonimni
Anonimni
Recept i način nije dovoljno dobar takvim načinom pečenja kikiriki će kad se ohladi biti prepečen a biće ukusniji ukoliko se umesto brašna doda gustin i prelije tom smešom po završetku pečenja uz mešanje jer se tako prekida proces pečenja raširiti na kuhinjsku krpu da se ohladi i da krpa upije višak vlage zatim konzumirati
13.05.2025 00:34

Poslednje komentarisani

Tanak i hrskav čips od tikvicaPržene tikviceTanak i hrskav čips od tikvica11
Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva3k918822
Voćni baroviBaroviVoćni barovi11
Hristiliana DimitrovaHristiliana Dimitrova1794139
Aromatični čips od jabukeČipsAromatični čips od jabuke11
Rosi StoyanovaRosi Stoyanova503155148
Kukuruzni štapićiGrickaliceKukuruzni štapići21
Velichka ShtarbanovaVelichka Shtarbanova2636060
Zdrava varijanta bejk rolsaGrisineZdrava varijanta bejk rolsa11
ElinkaElinka2084
Proteinske pločiceBaroviProteinske pločice11
YanisYanis11
Integralni ovseni krekeri sa maslinamaKrekeriIntegralni ovseni krekeri sa maslinama21
MarianeMariane1504874
Ovseni barovi ZdravljeBaroviOvseni barovi Zdravlje21
Milena AleksandrovaMilena Aleksandrova2063567
Grisine od spelteGrisineGrisine od spelte21
Rositsa IvanovaRositsa Ivanova2167175
Ovseni krekeri sa sitnim siromKrekeriOvseni krekeri sa sitnim sirom11
Stoyanka  RusenovaStoyanka Rusenova1k261342
Kakao blokčići bez brašnaBaroviKakao blokčići bez brašna11
Miurvet EusufovaMiurvet Eusufova1231
Čips od jabukeČipsČips od jabuke11
Veronika MihailovaVeronika Mihailova2073451