Način pripreme
Prvopočnite sa pripremom krema. Potopite želatin u vodu. Nakon toga ugrejte želatin, stavite ga u šerpu da se ugreje. To se desi veoma brzo. Nakon toga ostavite sa strane.
U blenderu pomešajte sitan sir, šećer i kiselu pavlaku dok ne dobijete mekan krem. Dodajte želatin i ponovo dobro promešajte.
Počnite sa priremom torte. Poređajte red keksa (možete izabrati šta god želite, ja sam izabrala Oreo da bih postigla idealan okrugao oblik, koristila sam i više pakovanja, da bi torta bila viša), namažite krem, ponovo red keksa i tako dok ne potrošite sve sastojke.
Nema veze koji će biti poslednji red na torti - da li ćete završiti keksom ili kremom, pošto ćete je preliti čokoladom.
Za preliv rastopite čokoladu na pari i prelijte tortu. Da bi bilo lepše koristite više nego šro je predviđeno u receptu.
Dodatno možete ukrasiti rendanom čokoladom ili da stavite šlag uz pomoć šprica.