Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Jagnjetina»Pečeno jagnje»Sočne jagnjeće kolenice na tihoj vatri

Sočne jagnjeće kolenice na tihoj vatri

Stoyanka  RusenovaStoyanka Rusenova
Autor
1k2507k
Sočne jagnjeće kolenice na tihoj vatri
Fotografije: Stoyanka Rusenova
1 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
180 min.
Ukupno
190 min.
Porcije
2
"Neka se kolenice polako peku, taman i pivo da se dobro ohladi"

Potrebni sastojci

  • jagnjeće kolenice - 2 komada
  • so - 1/2 kašičice
  • aleva paprika - 1 kašičica
  • ulje - 3 - 4 kašike
  • nana
  • voda - 1/2 šolje
* merne jedinice

Način pripreme

Jagnjeće kolenice posipajte solju. U činiju isipajte ulje, dodajte alevu papriku i nanu. Nana može da bude sveža ili sušena.

Dobijenom smesom premažite kolenice sa obe strane.

Stavite ih u tavu sipajte vodu i stavite u rernu. Pecite na slaboj temperaturi oko 3 sata.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: