Marinirana svinjska džigerica

14/08/2018
"Mi vam kažemo da znate - ova džigerica pije mnogo piva i vina"
Priprema30 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno50 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 209
  • Pregledi tokom meseca28
  • Pregledi tokom sedmice5
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Stavite svinjsku džigericu u duboku posudu sa vodom i malo sole. Ostavite na oko sat vremena da se ocedi od krvi. Nakon toga izvadite i osušite.

U posudi pomešajte soja sos i začine /piskavicu, biber, kumin, kari i so/. Sipajte smesu u džigericu i dobro promešajte.

Pokrijte folijom i ostavite u frižideru na dva sata, a ako imate vremena možete ostaviti i duže. Uvaljajte u brašno i pržite u ugrejanom ulju.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar