Bonapeti.rs»Odabrane Kolekcije»Kako se Priprema Pačija Džigerica
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest


Ako ne kuvate prvi put i već znate kako da kuvate meso na vatri, dajte slobodu eksperimentima - nove marinade i začini će vam pomoći da diverzifikujete...

Ova tehnoligija se zove Foa gra guščija džigerica ili Mikuit, koja je apsolutno ista i kad se sprema pačija džigerica....

U njih dodajte skuvane i iseckane na komade pačije džigerice.
Sipajte 100 ml suvog vina i ostavite da se kuvaju dok tečnost ne proključa....

Sipamo toplu vodu ako je potrebno i ostavljamo da se kuva. Hladno skuvanu pačetinu očistimo od koštica....

Ne dodaje se ulje ili mast, zato što je pačije meso dovoljno masno i pustiće svoju mast....

Pačija srca rascepite po sredini kako bi ste uklonili sve krvne sudove.
Iznutrice isecite na komadiće i pažljivo ih operite....

Stavite dve-tri kutlače bujona, kako bi se zadržala određena temperatura i polako izlijte nazad u čorbu....

Kuvamo pačiju supu dok se ne skuva i dok ne omekšaju svi sastojci. Onda vadimo karabatake i krompir....
Rejting
3.5
Ukupno glasalo: 2
50
41
31
20
10
Oceni: