Bonapeti.rs»Odabrane Kolekcije»Kako se Priprema Pačija Džigerica
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Pačija džigerica sa lukomDok se on dinsta pospemo džigerice brašnom i promešamo ih. Poređamo ih jednu do druge u pleh preko luka....
Pastrmka na roštilju sa marinadom - kako se priprema
Ako ne kuvate prvi put i već znate kako da kuvate meso na vatri, dajte slobodu eksperimentima - nove marinade i začini će vam pomoći da diverzifikujete...
Pačija džigerica - mikuit
Ova tehnoligija se zove Foa gra guščija džigerica ili Mikuit, koja je apsolutno ista i kad se sprema pačija džigerica....
Domaća pačija pašteta
U njih dodajte skuvane i iseckane na komade pačije džigerice.
Sipajte 100 ml suvog vina i ostavite da se kuvaju dok tečnost ne proključa....
Pačija mlečna čorba
Sipamo toplu vodu ako je potrebno i ostavljamo da se kuva. Hladno skuvanu pačetinu očistimo od koštica....
Ukusna pačija supa
Ne dodaje se ulje ili mast, zato što je pačije meso dovoljno masno i pustiće svoju mast....
Pačija supa sa iznutricama
Pačija srca rascepite po sredini kako bi ste uklonili sve krvne sudove.
Iznutrice isecite na komadiće i pažljivo ih operite....
Pačija čorba sa povrćem
Sipajte pačiji bujon kroz cediljku u šerpu, ostavite da se ohladi i skinite masnoću sa površine koja je postala tvrda....
Pačija čorba sa pasuljem
Stavite dve-tri kutlače bujona, kako bi se zadržala određena temperatura i polako izlijte nazad u čorbu....
Rejting
3.5
Ukupno glasalo: 2
50
41
31
20
10
Oceni: