Mlečni krem od pavlake za torte

Катарина КнежевићКатарина КнежевићPočetnik
15/08/2018
"Prvi korak u pripremi torti je priprema odličnog krema od pavlake "
Priprema5 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno20 min.
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano534
  • Pregledi tokom meseca8
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U posudu u kojoj ćete kuvati krem stavite hladno mleko, skrob, šećer, dobro promešajte dok se skrob ne rastvori, dok ne dobijete glatku smesu.

Krem stavite na tihu vatru i kuvajte dok se ne zgusne uz neprestano mešanje. Pred kraj kuvanja krema dodajte vanilu. Uvijte posudu streč folijom i ostavite da se krem potpuno ohladi.

Umutite pavlaku na mekan krem, u nju u delovima dodajte od hladnog krema uz neprestano mućenje mikserom.

Sa gotovim i ukusnim kremom napravite vašu neodoljivu i omiljenu tortu!

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar