Način pripreme
Operite i osušite šnicle, istucajte ih blago tučkom i stavite ih u posudu. Pospite biberom po ukusu i dodajte soja sos i senf, promešajte ih dobro i ostavite sa strane.
Isecite luk i pečurke na tračice.
Zagrejte malo ulja i zapržite prvo luk dok ne omekša, a posle i pečurke dok ne dobiju blagu zlatastu boju, posolite zaprženo povrće i ostavite sa strane.
Zagrejte malo ulja i zapržite šnicle sa obe strane dok ne postanu zlataste. Izvadite ih iz tiganja i rasporedite na dno posude za pečenje.
Istopite i zagrejte maslac, dodajte brašno i zapržite dok ne dobiju zlatastu boju. Nalijte hladno mleko u tankom mlazu uz neprestano mešanje i kuvajte dok se ne zgusne, posolite i pospite biberom po ukusu.
Prelijte šnicle Bešamelom, preko njega ravnomerno pospite luk i pečurke.
Stavite posudu za pečenje u prethodno zagrejanu rernu na 180 stepeni i pecite oko 30 minuta. Pospite narendanim kačkavaljem ravnomerno i zapecite još 15 minuta dok ne postane zlatasto braon. Izvadite posudu iz rerne i pospite sitno isečenim peršunom.