bonapeti.rs»Recepti»Jela sa Mesom»Svinjetina»Sudžuk»Pikantan domaći sudžuk

Pikantan domaći sudžuk

Didi MitevaDidi Miteva
Početnik
1015
Pikantan domaći sudžuk
Fotografije: Didi Miteva
07/09/2018
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
40 min.
Ukupno
40 min.
Porcije
4
"Domaće meze sa domaćim vinom - ispašće da su ovo naša dva omiljena zimska sporta"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Svo meso isečemo oštrim nožem na veoma sitne komade.

Pomešamo sa svim začinima i lepo promešamo da mogu začini lepo da se pomešaju sa mesom.

Stavljamo u veliku posudu da odstoje na hladnom oko jedan dan. Nakon toga meljemo na mašinici na krupnijoj rešetki.

Po želji i ako imamo strpljenja, možemo ostaviti još jedan dan da odstoji na hladnom mestu.

Nakon toga punimo creva i ostavljamo da se suši na provetrivom mestu.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: