Krhka svinjska džigerica

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
11k
550
887
21/09/2018
"Legenda kaže da je sa crnim vinom ili hladnim pivom još krkhija, zato probajte i kažite nam"
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 272
  • Pregledi tokom meseca14
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Džigerica se iseče na kriške koje se natope u svežem mleku. Ostavite da odstoje 1-2 sata.

Iseče se luk. Izdinstajte u pola masnoće dok ne postane zlatast. Džigerica se kuva obavezno pod poklopcem.

Dodaju se začini, ali ne i so. So se u nju dodaje na kraju, malo pre nego što je konačno gotovo.

Prži se sasvim kratko, dok pri rasecanju treba da bude blago ružičasta. Nakon što džigerica pusti malo svog sosa, dodajte vino.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar