Domaći suvi file sa začinima

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj78703
22/09/2018
"Da izvadimo suhomesnato kod nas ima sasvim drugačiji smisao "
Priprema30 min.
Ukupno30 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano52
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Posolimo meso i ostavljamo ga da odstoji 24 sata. Nakon toga ga peremo dobro vodom i čekamo da se ocedi.

Mešamo sve začine i uvaljamo ga, pravimo rupu u jednom kraju i provlačimo kanap.

Sušimo 7 dana na provetrivom mestu i naš file je gotov.

Sjajno meze za vino ili pivo!

Nek vam je slatko!

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar