Način pripreme
Pripremite koru tako što umutite jaja sa šećerom, dodajte ulje, sveže mleko, kakao. Prašak za pecivo pomešajte sa brašnom, nakon toga ga dodajte. Smesu sipajte u kalup za tortu i pecite u ugrejanoj rerni na 180 stepeni 30 minuta.
Kad ispečete, sačekajte da se malo ohladi i isecite tri kruga.
Pripremite prvi krem tako što na vatru stavite 800 g svežeg mleka. Za to vreme umutite jaja sa brašnom i dodajte 200 g mleka. Čim mleko provri sipajte smesu od jaja i neprestano mešajte.
Skinite sa vatre i dodajte maslac i vanilu.
Drugi krem napravite prema uputstvu na pakovanju.
Počnite da oblikujete tortu. U obruč po ivicama poređajte red piškota, potopite u sveže mleko. Stavite prvi deo krema, sipajte prvi krem, poređajte bananu isečenu na krugove. Tako smenjujte krem, koru, banane.
Na vrh stavite drugi krem.
Pospite pečenim i iseckanim oradima i ukrasite po želji.
Ostavite u frižider da se stegne.