Veganski ganaš

Veganski ganaš
Fotografije: Mariana Petrova Ivanova
1 / 4
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
5 min.
Kuvanje
5 min.
Ukupno
10 min.
Porcije
1
"Samo dva sastojka i za 5 minuta možete napraviti ovaj raskošni veganski ganaš, kojim ćete preliti sve vaše omiljene deserte"

Potrebni sastojci

  • crna čokolada - 100 g, sa90% kakaa,
  • sojino mleko - 50 ml
* merne jedinice

Način pripreme

Izvadite crnu čokoladu iz pakovanja i izlomite je na male komade.

Takođe je možete naseckati nožem.

Stavite je u kaserolu sa sojinim mlekom.

Istopite sve na umerenoj vatri uz neprestano mešanje dok ne postane glatka smesa. Uklonite i ostavite da se malo ohladi.

Ovaj ganaš je izuzetno pogodan za prelivanje torti, kolača, mafina itd.

Jednostavni veganski Ganaš za pomoć bilo kojoj domaćici.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: