Svinjske šnicle od vrata sa pavlakom i kiselim krastavčićima

Mariola PantelicMariola PantelicPočetnik
30/09/2018
"Savršena 3 u 1 kombinacija nije sa kafom, već sa šniclama od vrata pavlakom i kiselim krastavčićima, časna kulinarska "
Priprema20 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno65 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano543
  • Pregledi tokom meseca12
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite svinjsko meso na šnicle i blago ga istucajte drvenim tučkom.

Začinite ih solju, biberom i začinom za svinjsko meso. Namažite dno posude za pečenje maslinovim uljem.

Poređajte šnicle. Dodajte kisele krastavčiće, isečene na kolutove, i sipajte pečurke zajedno sa marinadom. Prelijte belim vinom.

Stavite posudu u zagrejanu rernu na 200 stepeni.

Zapecite šnicle. Malo pre nego što su gotove prelijte pavlakom i dopecite dok ne dobiju braon preplanulost.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar