Bonapeti.rs»Odabrane Kolekcije»Šnicle od Svinjskog Vrata u Tiganju
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest


Operite i osušite svinjske šnicle od vrata. Istucajte ih i dobro ih začinite....

Preko stavite dve šnicle. Ponovo posipajte začinima.
Stavite druge dve šnicle i posipajte preostalim začinima....

Skidamo foliju i stavljamo kolutiće mocarele, izrendani kačkavalj, pečemo dok šnicle od svinjskog vrata sa sirom u rerni ne postanu zlataste....

Blago izlupajte šnicle. Iscedite sok od limuna po njima, posolite ih i pobiberite. Možete da sipate i malo belog vina....

Šnicle posolite i uvaljajte u brašno. U zagrejanom ulju ih pržite sa obe strane i izvadite na tanjir....

Zalogaje od svinjskog vrata u tiganju sa tri vrste luka ukrasite grančicom mladog luka i preporučujem pivo ili čašu vina....

Za ljubitelje ljutog sa strane pored šnicli od sninjskog filea na tiganju možete da stavite ren i senf....

Svaku šniclu ispecite sa obe strane.
Gotove šnicle poslužite sa sezonskom salatom....

Očistite meso od žila i isecite ga na šnicle. Začinite šnicle biberom i solju i istucajte ih drvenim tučkom....

Servirajte šnicle od svinjskog kontrafilea sa odgovarajućim garnirungom....
Rejting
3.5
Ukupno glasalo: 2
50
41
31
20
10
Oceni: