Način pripreme
Ribić isecite na komade (2 cm). Posolite i pobiberite. Svako parče mesa uvijte u trake pršute. Sipajte malo masti u tiganj i pecite filee sa obe strane. Staviteih u pleh, pospite uljem i pecite na 200 stepeni /25-30 minuta.
Očistite pečurke i odvojite drške. Poređajre pečurke u namazan pleh sa otvorom odozgo. U svaku pečurku staviti po jedan krompir (prethodno skuvan i začinjen). Na svako stavite po jedno parče kačavalja i pecite u rerni 15-20 minuta.
Isecitte luk i beli luk sitno. Pržite u istom tiganju u kojem ste pekli medaljone. Dodajte korene od pečuraka, dodajte malo soli i bibera
Dodajte brašno, sipajte vino i oko 600 ml vode. Nakon 5-6 minuta, pasirajte smesu dok ne postane glatka. Ostavite sos da vri i sipajte mleko i sipajte smesu. Nakon 3-4 mminuta skinite sos sa vatre.
Ispržite kore hleba i pohujte u umućenim jajima.
Servirajte medaljone na podlozi od hleba, prelijte sosom i prilogom punjenih pečuraka. Po želji možete posuti prirodnim kornfleksom.