Bonapeti.rs»Odabrane Kolekcije»Musaka od Piletine Krompira i Pečuraka
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Musaka od Piletine  Krompira i Pečuraka

Musaka od Piletine Krompira i Pečuraka

Otkrij 12 recepata iz naših kolekcija za: Musaka od Piletine Krompira i Pečuraka
Musaka od tikvica, krompira i pečurakaMusaka od tikvica, krompira i pečurakaTikvice i krompir oljuštimo i sečemo na krugove, a nakon toga na kockice. Pečurke sečemo na ivice....
Musaka od pečuraka sa paradajzomMusaka od pečuraka sa paradajzom
Kad bude skoro gotovo, musaka se vadi i posipa sa preostalim peršunom. Peče se još 5-10 minuta....
Musaka od tikvica i piletineMusaka od tikvica i piletine
Servirajte musaku od tikvica i piletine sa kašikom kiselog mleka. Mnogo ukusno jelo, probajte!...
Musaka od kuvanog krompiraMusaka od kuvanog krompira
Preko staviti meso pa završni sloj od druge polovine krompira....
Seoska musaka od krompiraSeoska musaka od krompira
Za to vreme krupnije izrendamo kačkavalj, a od brašna, jajeta i svežeg mleka pripremamo preliv za musaku....
Musaka od krompira sa pečurkama i mlevenim mesomMusaka od krompira sa pečurkama i mlevenim mesom
Dodajte isečene i oprane pečurke, mleveno meso prethodno razmućeno sa malo vode. Dodajte oko dve šolje vode, bujon i so....
Musaka od tikvica i krompiraMusaka od tikvica i krompira
Pripremimo preliv od umućenih jaja, bršna i svežeg mleka. Zapečemo musaku dok ne dobije zlatnu koricu....
Musaka od krompira sa siromMusaka od krompira sa sirom
Kocke krompira se ocede od vode i odmaj se sipaju u smesu od sira. Dodaju se usitnjene Halapenjo paprike i senf....
Musaka od krompira s pavlakomMusaka od krompira s pavlakom
U vatrostalnu posudu namrvljenu belim lukom i namazanu maslacem, poređamo pločice krompira u slojeve....
Musaka od krompira sa boranijomMusaka od krompira sa boranijom
Priprema se kao klasična musaka, samo što je bez mesa. Prvo očistimo borajinu i sečemo na komade od 1-2 cm....
Musaka od pečuraka bez prelivaMusaka od pečuraka bez preliva
Pečurke očistite i isecite, ne sitno. Krompir oljuštite i isecite na kockcie. Šargarepu icedite na četvrtine. Luk i paprike isecite sitno....

Rejting

3
Ukupno glasalo: 2
50
40
32
20
10
Oceni: