Pohovani koziji sir sa kornfleksom

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
8189
3
17/12/2018
"Aromatičan sir sa hrskavim pohovanjem, koji preproučujemo da servirate sa omiljenim džemom "
Priprema15 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno35 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano84
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Umutite jaja sa prstohvatom bibera. U posudi pomešajte prezle i namrvljeni kornfleks. U drugu posudu sipajte brašno.

Isecite sir na parčiće i stavite ga u zamrzivač na desetak minuta.

Izvadite ga i uvaljajte prvo u brašno, posle u jaja i na kraju u kornfleks. Pržite u zagrejanom ulju dok ne postane zlatasto.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar