Bonapeti.rs»Recepti»Predjela»Pohovani sir»Pohovani koziji sir sa kornfleksom

Pohovani koziji sir sa kornfleksom

Dobrinka PetkovaDobrinka Petkova
Šef kuhinje
1k3912k
Pohovani koziji sir sa kornfleksom
Fotografije: Dobrinka Petkova
2 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
20 min.
Ukupno
35 min.
Porcije
2
"Aromatičan sir sa hrskavim pohovanjem, koji preproučujemo da servirate sa omiljenim džemom"

Potrebni sastojci

  • sir - 400 g
  • jaja - 2 komada
  • brašno - 1 šolja
  • kornfleks - 1 šolja
  • prezle - 1/2 šolje
  • biber
* merne jedinice

Način pripreme

Umutite jaja sa prstohvatom bibera. U posudi pomešajte prezle i namrvljeni kornfleks. U drugu posudu sipajte brašno.

Isecite sir na parčiće i stavite ga u zamrzivač na desetak minuta.

Izvadite ga i uvaljajte prvo u brašno, posle u jaja i na kraju u kornfleks. Pržite u zagrejanom ulju dok ne postane zlatasto.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: