Svinjetina sa medom i soja sosom

Катарина КнежевићКатарина КнежевићPočetnik
04/01/2019
"Med i soja sos - dva tajna sastojka za pripremu najkrtije svinjetine "
Priprema5 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno45 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano243
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • domaći kečap - 3 supene kašike
  • md - 3 supene kašike
  • soja sos - 3 supene kašike
  • bel luk - 2 čena, izgnječen
  • šnicle - 4 komada
  • so
  • biber - po ukusu
  • ulje - 1 supena kašika
* merne jedinice

Način pripreme

U posudu stavljamo kečap, med, soja sos i beli luk i dobro ih pomešamo. Ugrevamo rernu do 180 stepeni.

Ugrevamo ulje u tiganju i pečemo šnicle, prethodno ih začinimo solju i biberom.

Gotove zapečene šnicle stavljamo u pleh zajedno sa sosom koji se odvojio.

Pre nego što stavimo u pleh, namažemo medenom smesom i stavljamo u rernu da se peku.

Serviramo tople sa delom sosa.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar