Roštiljske kobasice sa jajima u tiganju

18/01/2019
"Ideja za ukusan i brz ručak "
Priprema5 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno35 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano95
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • roštiljske kobasice - 500 g, sveže
  • jaja - 5 komada
  • luk - 2 glavice
  • kačkavalj - 100 g
  • biber
  • čubar
* merne jedinice

Način pripreme

Isecite luk na krugove, sipajte ulje u duboku posudu i dinstajte luk dok ne omekša.

Kobasice isecite na komade i dodajte ih u luk, pržite dok kobasice ne promene boju i skoro su gotove.

Umutite malo jaja i dodajte ih u kobasice i luk, dodajte začine, mešajte neprestano da jaja ne zagore i da se dobro rasporede među roštiljske kobasice.

Skinite jelo sa vatre, stavite ih u odgovarajući tanjir i pospite rendanim kačkavaljem.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar