Usitnjena jagnjeća iznutrica sa zelenišem

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
9k
96
593
15/02/2019
"Oh... i sa malo kiselog mleka sa strane postaje fantazija..."
Priprema30 min.
Kuvanje120 min.
Ukupno150 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano68
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Jagnjetina se iseče na krupne parčiće i kuva se u posoljenoj vodi jedan sat. Nakon što se ohladi seče se na sitno.

Isečeni luk, zelje, pirinač i jagnjetina se stavljaju u posudu za pečenje i prelivaju se sa 4 šolje bujona.

Mešaju se dobro sa mlevenim biberom i nanom. Peče se na 180 stepeni 40-50 minuta.

Preliva se jajima, umućenim u kiselom mleku i peče se još 10 minuta.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar