Način pripreme
Kisele krastavčiće narendajte i ostavite ih da se ocede.
Skušu očistite i ispecite u rerni. Nakon toga, veoma pažljivo, očistite kožu i kosti. Meso iskidajte na veoma male komade.
Skuvajte krompir i zajedno sa maslacem napravite maksimalno gust pire.
Skuvajte jaja i narendajte ih.
U odgovarajuću posudu (naprimer posužavnik) stavite pire, koji će služiti kao podloga. Preko pirea premažite tanak sloj majoneza.
Beli luk ispresujte i pospite ga preko majoneza.
Kisele krastavčiće podelite na 2 dela. Prvi deo stavite preko majoneza.
Nakon toga, celu količinu ribe stavite preko majoneza.
Ponovo ide red kiselih krastavčića.
Drugi sloj majoneza stavite preko krastavčića.
Zatim idu narendana jaja.
Odozgo pospite narendanim kačkavaljem, a strane salate takođe obloćite kačkavaljem.
Ostavite salatu u frižider na nekoliko sati. Nakon toga je spremna za jelo.
Ukrasite limunom i rotkvicama.