Domaća topla čokolada sa cimetom

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
12k
1k
1k
Domaća topla čokolada sa cimetom
Fotografije: Dobrinka Petkova
27/02/2019
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema5 min.
Skuvaj10 min.
Ukupno15 min.
Porcije4
"Za zagrevanje, za dobro jutro ili jednostavno za raspoloženje - napravite sebi domaću topla čokoladu sa cimetom"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U šerpi pomešajte mleko i pavlaku. Nakon što provru, dodajte čokoladu i ostavite da se istopi. Mešjte neprestano dok se ne dobije glatka konzistencija.

Dodajte cimet, promešajte i sklonite sa ringle.

Sipajte vruću čokoladu u odgovarajuće čaše i garnirajte sa umućenom pavlakom.

Pospite kakaom ili cimetom i servirajte odmah. A ako uz njega servirate i domaći keks sa čokoladom, tada će zadovoljstvo biti potpuno.

Takođe sjajno ispada ako imate maršmelou bombone i stavite nekoliko u čokoladu da se istope.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni: