Bunari od mlevenog mesa

Toni AleksovToni AleksovDžedaj17332
02/03/2019
"Ukusan predlog za goste, kombinujte sa odgovarajućom salatom i poslužite "
Priprema20 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno55 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 982
  • Pregledi tokom meseca221
  • Pregledi tokom desmice23
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Hleb potopite u sveže mleko. Luk sitno iseckajte. Nakon toga, umesite sve namirnice za osnovu. Od gotove smese napravite male loptice sa rupom unutra da podseća na bunar.

Stavite ih u nauljeni pleh.

Narendajte sir i kačkavalj i promešajte ostale namirnice za punjenje.

Napunite bunare nadevom. Pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 30-35 minuta.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar