Kaša od kus-kusa sa zečetinom i paradajzom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77003
08/03/2019
"Za male stomačiće - ukusna kaša od kus-kusa sa zečetinom i paradajzom "
Priprema20 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno60 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano14
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • kus - kus - 200 g
  • zečije meso - 200 g
  • paradajz - 2 komada
  • luk - 1 glavica (mala)
  • maslac - 50 g
  • peršun
* merne jedinice

Način pripreme

Prelivamo kus-kus vrućom vodom, sa malo maslaca i ostavljamo ga da omekša nekoliko minuta.

Operemo i isečemo meso i povrće na sitno. Dinstamo meso sa preostalim maslacem i malo vode i dodajemo isečeno povrće.

Sipamo 700 ml tople vode, dodajemo kus-kus i kuvamo dok sve ne bude gotovo.

Sklanjamo sa ringle, posipamo sa peršunom i pasiramo dok se ne dobije kaša.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar