Pileće meso u hlebu

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj69803
18/03/2019
"Veoma ukusno, veoma efektno i najvažnije - sprema se za samo pola sata "
Priprema20 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno30 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano57
  • Pregledi tokom meseca9
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Stavite u tiganj malo ulja, kada se masnoća zagreje sipajte pileće meso, isečeno na kocke (mali komadići) i pečurke, isečene na kriške.

Disntajte ih kratko, nakon toga stavite belo vino i ostavite malo da se krčka, dok vino ne ispari, nakon toga stavite kisele krastavčiće, isečene na male kocke, topljeni sir i začine. Dodajte pavlaku i kuvajte na laganoj vatri, dok se ne zgusne.

Isecite gornji deo hleba i izdubite unutrašnjost. Napunite hlab nadevom. Stavite kačkavalj odozgo i po želji možete da stavite još topljenog sira. Zapecite oko 10 minuta ili dok kačkavalj ne uhvati prijatnu zlatastu preplanulost i ne istopi se.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar