Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa jajima»Omlet»Omlet sa mladim belim lukom i kobasicom

Omlet sa mladim belim lukom i kobasicom

NikolNikol
Šegrt
14590
Omlet sa mladim belim lukom i kobasicom
Fotografije: Nikol
2 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
15 min.
Ukupno
25 min.
Porcije
2
"I omlet je gotov za čas, ima li gladnih, da ga sa njima podelimo"

Potrebni sastojci

  • jaja - 5 komada
  • beli luk - 1 vezica
  • kobasica - 1komad
  • ulje
  • so
  • paradajz - za ukras
* merne jedinice

Način pripreme

Luk se očisti i iseče se na sitno.

U tiganj se sipa malo ulja u stavlja se luk da se zaprži. U duboku posudu se razbiju jaja, promešaju se i posole.

Nakon što beli luk omekša supa se u posudu sa jajima i sve se promeša.

Smesa se vraća ponovo u tiganj, pri čemu se odozgo poređa isečena kobasica. Omlet se okreće pomoću tanjira.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: