Jagnjetina sa mladim belim lukom i mladim lukom

Tanja RadmanovacTanja Radmanovac
Džedaj
2k
36
11
310
25/05/2017
"Za jagnjetinu ne postoji posebno godišnje doba, ali mi ćemo vam reći - najukusnije je u proleće, i to sa mladim i belim lukom "
Priprema25 min.
Kuvanje90 min.
Ukupno115 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano434
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Meso isecite na komade i stavite u duboku šerpu, zajedno sa iseckanim mladim belim lukom i mladim lukom.

Dodajte ulje, alevu papriku, iseckanu nanu i peršun. Posolite i posipajte malo brašna.

Neka se jelo dinsta na tihoj vatri, dok ne bude gotovo.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar