Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Kobasice»Šnicle»Kobasice i marinirane šnicle na roštilju

Kobasice i marinirane šnicle na roštilju

Stoyanka  RusenovaStoyanka Rusenova
Autor
1k2507k
Kobasice i marinirane šnicle na roštilju
Fotografije: Vanya Georgieva
1 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
60 min.
Ukupno
80 min.
Porcije
6
"Cvr-cvr najviše volimo i u večnu ljubav se kunemo"

Potrebni sastojci

  • svinjske šnicle - 6 komada
  • soja sos - 4 kašike
  • med - 2 kašike
  • biber - 2 prstohvata
  • univerzalni začin - 1 prstohvat
  • senf - 1 kašičica
  • kobasice - 10 komada, po izboru
  • sok od limuna - od 1 1/2 limuna
  • čorbadžijske paprike
* merne jedinice

Način pripreme

U posudi pomešamo sve sastojke, promešamo dobro i prelivamo meso marinadom. Ostavljamo u frižider pokrivajući folijom, da upiju marinadu.

Nakon toga pripremamo roštilj tako što ga zagrevamo i mažemo.

Po kobasici se pravi nekoliko laganih razreza i stavlja se da se dobro iseče na zagrejanom roštilju.

Na roštilj stavljamo i marinirane šnicle.

Okrećemo kako kobasicu tako i šnicle sa obe strane dok ne bude gotovo. Na roštilj stavljamo i čorbadžijske paprike da se ispeku.

Serviramo u tanjiru stavljajući po jednu šniclu i dve kobasice koje posipamo sokom od limuna i odozgo dodajemo po dve čorbadžijske paprike.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: