Fritata sa lososom i pavlakom

02/05/2019
"Dovoljno je da znate da ima lososa i pavlake, ostalo su detalji "
Priprema10 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno40 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano108
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Umutite jaja u dubokoj posudi. Dodajte pavlaku i sveži sir kotidž. Promešajte i ostavite sa strane.

Sitno iseckajte nekoliko strukova mladog luka. Ugrejte kockicu maslac u posudi na vatri i sotirajte luk kratko.

Nakon minut dodajte listove spanaća. Posolite i dinstajte kratko koliko da se spanać dinsta i omekša, skinite posudu sa vatre.

Iseckajte pola veze sveže mirođije i dodajte u jaja. Začinite biberom i solju po ukusu. Prelijte spanać i mladi luk sa smesom od jaja i pavlake, promešajte i poređajte komade dimljenog lososa.

Prebacite fritatu u ugrejanu rernu na 200 stepeni i pecite 15-20 minuta.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar