Hrskava pileća krilca sa prezlama i susamom

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
8824
3
10/06/2019
"Hrskava pileća krilca bez prženja - vidite kako se prave brzo i lako "
Priprema10 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno55 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano387
  • Pregledi tokom meseca34
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistimo i operemo pileća krilca. U posudu za pečenje stavljamo aluminijumsku foliju. Posolimo svako krilce sa obe strane.

Poređamo u posudu za pečenje. Odozgo blago prelivamo uljem, posipamo alevom paprikom, utrljamo. Posipamo obilno prezlama i na kraju susamom.

Pokrivamo drugom folijom i pečemo na 200 stepeni 30 minuta. Sklanjamo foliju i dopečemo do lepe boje, na nižoj temperaturi.

Za to vreme pravimo dekoraciju od krastavca i mladog luka.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar