bonapeti.rs»Odabrane Kolekcije»Kiflice sa Sirom i Susamom
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Kiflice sa Sirom i Susamom

Otkrij 24 recepta iz naših kolekcija za: Kiflice sa Sirom i Susamom
Susam kiflice sa siromSusam kiflice sa siromKiflice možete oblikovati na dva načina, vi izaberite koji je vama lakši....
Slane kiflice sa krem sirom i susamomSlane kiflice sa krem sirom i susamomNamažite slane kiflice umućenim žumancem, pospite susamom, poređajte u posudu za pečenje postavljenu papirom i ostavite da udvostruče svoj obim....
Moje slane kiflice sa susamomMoje slane kiflice sa susamomKiflice premazati razmućenim žumancetom, posuti susamom i peći na 180 stepeni 30 minuta....
KifliceKifliceMažemo žumancem, pomešanim sa uljem i posipamo susamom....
KifliceKifliceTesto za kiflice sam umesila u aparatu za hleb....
KifliceKifliceGotove kiflice poređajte u pleh pokriven papirom za pečenje. Između kiflica treba da ima 2-3 cm rastojanja....
Umotane kiflice sa siromUmotane kiflice sa siromPremažite kiflice umućenim žumancem i pospite ih susamom ili kimom. Pecite oko 20 minuta....
Domaće kiflice sa siromDomaće kiflice sa siromNa svakoj kiflici oštrim nožem napravite nekoliko zareza. Ostavite kiflice da narastu i premažite ih umućenim žumancem sa malo mleka....
Turske kiflice sa siromTurske kiflice sa siromGotove kiflice sa sirom premažite umućenim žumancem i ispecite u zagrejanoj rerni na 160 stepeni, u plehu koji ste prekrili papirom za pečenje....
Ukusne kiflice sa siromUkusne kiflice sa siromNa svaki trougao staviti malo sira i zaviti ga u kiflicu. Kiflice ređati u pleh, ostaviti između svake malo mesta, i ostaviti ih da narastu....
Pamuk kiflice sa siromPamuk kiflice sa siromKiflice se mažu žumancem, kašikom ulja, kašikom svežeg mleka. Po želji se posipaju susamom....
Vazdušaste kiflice sa siromVazdušaste kiflice sa siromSveže mleko treba da je mlako - dodajemo kvasac i šećer i mutimo u ujednačenu smesu. Prosejemo brašno i pravimo udubljenje, sipamo smesu i počinjemo...

Rejting

4
Ukupno glasalo: 2
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Oceni: