Tartar sos sa inćunima

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj73453
24/06/2019
"Dopunite omiljeno riblje jelo sa ovim aromatičnim sosom, tako rade dobri kulinari "
Priprema15 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno35 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano59
  • Pregledi tokom meseca7
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Krastavčići i peršun se iseku na sitno, dodaju se senf i majonez.

Smesa se posipa biberom i meša se dobro.

U sos se dodaju ribe, isečene i izgnječene u pire.

Servira se sa prženom ribom i hladnim ribljim jelima, pogodan je i za pečeno povrće.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar