Topli sendvič sa viršlom, prazilukom i kačkavaljem

Mariola PantelicMariola PantelicPočetnik
11/07/2019
"Ukusan doručak za sve koji žele da se napune energijom za ceo dan "
Priprema10 min.
Kuvanje5 min.
Ukupno15 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano62
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Namažemo blago kriške mekim maslacem. Stavljamo u posudu za pečenje.

Preko svake kriške poređamo isečenu viršlu, po nekoliko krugova. Posipamo čubrom i odozgo stavljamo isečen praziluk.

Skroz odozgo posipamo svaku krišku kačkavaljem narendanim na krupno. Zapečemo u jakoj rerni na gornjem grejaču 5 minuta ili dok kačkavalj ne dobije zlatastu preplanulost.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar