Bubrezi na roštilju na rumunski način

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj79553
28/07/2019
"Vi vidite bubrege, a mi vas izazivamo sa savršenim mezem za pivo "
Priprema15 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno60 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano60
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • teleći bubrezi - 500 g
  • ulje - 5 kašika
  • limun - 1 komad
  • so - 2 prstohvata
* merne jedinice

Način pripreme

Bubrezi se očiste i iseku se na polovine.

Posipaju se solju i biberom, namažu se uljem i peku se na roštilju.

Naprskaju se sokom od limuna i serviraju se.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar