Pohovana šnicla

Djemile CheshlievaDjemile Cheshlieva
Šef kuhinje
227641k
Pohovana šnicla
Fotografije: Djemile Cheshlieva
1 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
30 min.
Kuvanje
30 min.
Ukupno
60 min.
Porcije
3
"Osobe koje za svoje najbliže pripremaju sočne domaće šnicle, su najbolji ljudi"

Potrebni sastojci

  • mleveno meso - 500 g
  • crni luk - 1 glavica
  • so - po ukusu
  • jaja - 3 komada
  • biber
  • aleva paprika
  • čubar ili drugi začin po izboru
  • prezle
* merne jedinice

Način pripreme

U mleveno meso narendajte glavicu luka. Umutite jedno jaje i umesite sve zajedno.

Nakon toga dodajte začine redom - alevu papriku, biber, čubar ili drugi začin po vašem izboru i posolite po ukusu. Ponovo umesite smesu.

Ostavite smesu da odstoji u frižideru oko 30 minuta.

Nakon toga napravite loptice, pa ih spljeskajte. Uvaljajte ih u prezle i pržite ih u zagrejanom ulju.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: