Sveža domaća kobasica

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj80073
02/09/2019
"Najukusnija kobasica je ona koju ste sami napravili "
Priprema60 min.
Ukupno60 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano90
  • Pregledi tokom meseca21
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjsko meso - 1, 5 kg
  • svinjska creva
  • so
  • biber
  • piment - po ukusu, mleveni
* merne jedinice

Način pripreme

Sameljite 2 puta meso u mašini za mlevenje mesa.

Istucajte na sitno začine i pomešajte ih dobro sa mesom.

Napunite smesom prethodno očišćena i dobro oprana tanka creva.

Tako napravljene kobasice možete da čuvate na hladnom nekoliko dana. Najbolje je da se brzo konzumiraju, ispečene na roštilju, rerni ili ispržene.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar