Pileći ražnjić i povrće na gril tiganju

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
8878
3
03/09/2019
"Ražnjić se priprema i bez roštilja - jednostavno izvadite gril tiganj prave veličine "
Priprema10 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno25 min.
Porcije7
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano109
  • Pregledi tokom meseca6
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • pieći file - 500 - 700 g
  • tikvica - 1 komad
  • luk - 1 glavica
  • paradajz - 1 komad
  • paprika - 1 komad
  • biber
  • so
  • drveni ražnjić - 7 - 8 komada
* merne jedinice

Način pripreme

Pileći file operemo, isečemo na parčiće, začinimo biberom i solju.

Uzimamo drveni ražnjić i ređamo parče filea, luk, tikvicu, paradajz, papriku i tako dok sve ne naređamo.

Pečemo na gril tiganju okrećući s vremena na vreme.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar